Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick z gry: 1-7-7-4
Imię: Maciej
Staż na serwerze : 5 lat
Posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Tak
Czy miałbyś problem z dogadaniem się z zarządem oraz członkami organizacji? Nie
Zapoznałeś się z regulaminem organizacji? Tak
Dlaczego chcesz dołączyć do Black Bullies Company?: Chcę dołączyć do BBC, ponieważ wróciłem po kilkuletniej przerwie, a gra samemu szybko się nudzi. Zauważyłem temat na forum o rekrutacji, więc piszę )
Coś o sobie: Jak wyżej - mam na imię Maciej, mam skończone 18 lat. Mieszkam na wsi, na skraju województwa łódzkiego. Jestem szczerym, spokojnym, kulturalnym i przyjaźnie nastawionym optymistą. Lubię zawierać nowe znajomości.
Interesuję się architekturą, sportem, rolnictwem, no i rzecz jasna grami komputerowymi. Kiedyś SAMP, LoL, dziś bardziej MTA, CS:GO i Margonem )
Grę na serwerze zacząłem 18 kwietnia 2015 roku, grałem pod nickami 'elo', 'Siemowit', 'SiemeK'. Byłem w PSP, SFSA, ASAPD, SF-K69, a także Vizard i Nevermind. Spędziłem dotychczas ponad 700 godzin na serwerze. Z powodu mojej kilkuletniej przerwy liczba ta nie jest proporcjonalna do dość dużego stażu. Od 4 lat mam nałożoną stałą kolejkę moderacyjną i blokadę statusów.
To chyba wszystko, co mogłem o sobie napisać. Liczę na pozytywne rozpatrzenie
(Przepraszam za kiepską estetykę, ale z powodu problemów z rejestracją piszę to z telefonu.)
Twoje podanie zostało POZYTYWNIE rozpatrzone zgłoś się do zarządu w celu dodania do organizacji!
Z poważeniem zarząd Black Bullies Company @Master @Xmanek
Strony: 1
Wątek zamknięty