Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick z gry: SG*
Imię: Sylwester
Staż na serwerze : Gracz od 2 lat.Łączny czas gry: 1178h 39m.
Posiadasz TS3 oraz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.
Czy miałbyś problem z dogadaniem się z zarządem oraz członkami organizacji? Nie,
Zapoznałeś się z regulaminem organizacji? Tak
Dlaczego chcesz dołączyć do Black Bullies Company?: Sprawiłoby mi to wielką radość, a co najważniejsze dało szansę na zdobycie nowych wrażeń. Jestem osobą która szybko się uczy i nawiązuję nowe znajomości.
Coś o sobie: Mam na imię Sylwester, mam 15 lat. Aktualnie Pochodzę - Mieszkam w województwie Podkarpackim i uczęszczam do ósmej klasy. Moje Hobby to Piłka Nożna, Koszykówka, Informatyka. W życiu realnym interesuję się Grafikami i Jazdą na rowerze. W GTA:SA - MTA gram od ok, 3-4 lat. Na RPG i RP mam bardzo duży, a wręcz ogromny staż. Zawszę zachowuję zimną krew w sobie. Jestem miłą, ogarniętą i przede wszystkim pracowitą osobą. Nie staję się wulgarny, potrafię stosować się do wszelkich poleceń i nie mam z tym żadnego problemu. Lubię spędzać czas z przyjaciółmi. Na ogół jestem chłopakiem miłym, sympatycznym, skromnym, pomocnym, kulturalnym, ambitnym. Moją główną ideą jest fakt, iż nigdy się nie poddaje, nie przejmuje napotkanymi przeciwnościami i stale dążę do wyznaczonego przez siebie celu.
Twoje podanie zostało POZYTYWNIE rozpatrzone zgłoś się do zarządu w celu dodania do organizacji!
Z poważeniem zarząd Black Bullies Company @Master @Xmanek
Strony: 1
Wątek zamknięty